Kuvasta tuli vähän sumea, mutta kyllä siitä lopputulos näkyy. Mieli siis teki kokeilla jotain herkullista juustokakkua, ja kun tätä tuolla pastanjauhannan blogissa niin ylistettiin, oli pakko kokeilla.
Pohja
10 digestivekeksiä
50g voita tai margariinia
täyte:
3 liivatelehteä
2dl kermaa
400g mascarponejuustoa
1dl baileysta
160g tomusokeria
yhden vanilijatangon siemenet.
Valmista pohja murentamalla keksit ja sekoittamalla ne sulatettuun voihin. Laita liivatteet kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja sekoita muut aineet joukkoon. Sekoita liivatteet kuuman baileysin joukkoon ja lisää muiden ainesten sekaan. Anna hyytyä kaapissa vähintään pari tuntia.
Tästä tuli kyllä hyvää, jotenkin niin pehmeetä. Itselläni ei ollut vaniljatankoja kotona, joten ne jäi laittamatta. Jospa korvaisi yhden mascarponepaketin vanilijatuorejuustolla? tuntuvat muutenkin nuo vanilijatangot niin tyyriiltä kaupassa. Suosittelen kokeilemista!
Kommentit