181509.jpg

Tänään lounaaksi tein lohilaatikkoa ja tälläkertaa tuorejuustolla lisämaustettuna. Tuli niin hyvää, että jouduin ihan santsaamaan vaikka yleensä lohilaatikko ei ole kuulunut ykkös suosikkeihin.

Salaattiin ostin ekaa kertaan lisukkeeksi ituja, oli tosi positiivinen yllätys ja toi vähän uutuutta tuttuun vihersalaattiin.

1kg perunasipulisekoitusta

1pkt apetit lohisuikaleita

2 prk flora ruokakermaa

1pkt maustettua tuorejuustoa (itse käytin jotain, missä oli ruohosipulia, tilliä, persiljaa...)

Tilliä

Suolaa

Ei muuta kuin ainekset kerroksittain laakeaan uunivuokaan.Suolaa pikkasen pintaa ja reilusti tilliä joukkoon. Kaada ruokakermat päälle ja paista 200 asteessa n. tunnin verran.