Tänään lounaaksi tein lohilaatikkoa ja tälläkertaa tuorejuustolla lisämaustettuna. Tuli niin hyvää, että jouduin ihan santsaamaan vaikka yleensä lohilaatikko ei ole kuulunut ykkös suosikkeihin.
Salaattiin ostin ekaa kertaan lisukkeeksi ituja, oli tosi positiivinen yllätys ja toi vähän uutuutta tuttuun vihersalaattiin.
1kg perunasipulisekoitusta
1pkt apetit lohisuikaleita
2 prk flora ruokakermaa
1pkt maustettua tuorejuustoa (itse käytin jotain, missä oli ruohosipulia, tilliä, persiljaa...)
Tilliä
Suolaa
Ei muuta kuin ainekset kerroksittain laakeaan uunivuokaan.Suolaa pikkasen pintaa ja reilusti tilliä joukkoon. Kaada ruokakermat päälle ja paista 200 asteessa n. tunnin verran.
Kommentit