Ja juustokakkujen mahti jatkuu d015.gif

147671.jpg

Mies ilmoitti lähtevänsä ulos kaverinsa kanssa ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Jotenkin oli pakko helliä itseäni, että omassakin illassani olisi jotain luksusta. Kehittelin tällaisen version. Unohdin ostaa keksejä pohjaa varten ja kotona oli vain vohveleita, joten laitoin niitä... ei tullut hyvä. Vohvelit pehmenivät liikaa ja olivat sitten sellaista mössöä. Tässä olis varmaan toiminut aika hyvin ne suklaa-coockiet, jos oikein suklaisesta pitää.

Täyte:

1prk flora vanillaa

1prk kevyttuorejuustoa 200g

3 liivatelehteä

1 levy mariannesuklaata

pari rkl tomusokeria

Laita liivatteet kylmään veteen 5-10 minuutiksi. Vatkaa flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sulata suklaasta 2/3 osaa ja lisää sula suklaa joukkoon. Rouhi loput suklaat sopiviksi sattumiksi veitsellä ja lisää täytteen joukkoon. Lisää liivaatteet kuumaan vesitilkkaan ja lisää seokseen. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä.

Namia oli, tosin ehdin napsia tuota suklaata pelkälteen ennen kakun tekoa, joten ne palat, jotka etukäteen masuun katosivat olisivat varmasti olleet vielä herkullisempia tuossa kakun mukana. Ja jos jämäkämmästä kakusta pitää, niin liivatetta vaan lisää. Omaan makuuni tämä oli sopivan hötöä a040.gif