Tämä oli ihan silkkä päähänpisto, kun ainekset oli kaapissa vanhenemassa. Yleensä teen lämpöset leivät laittamalla väliin sipuliteetä ja ananasta, mutta hyvä oli tämäkin versio.
Paahtoleipää siis pohjalle ja voitelin siivut ketsupilla. Pintaan laitoin edellispäivän chiliconcarnea ja tomaattisiivuja. Päälle siivut aamupalajuustoa ja uuniin n. 15 minuutiksi. Chiliconcarnen valmistin näin:
500g jauhelihaa
1 sipuli
1 prk chilipapuja
ruokakermaa
ketsuppia
3 laakerinlehteä
suolaa
Ruskista jauheliha ja kuullota sipuli. Lisää joukkoon pavut ja mausta. Minä siis maustoin noilla laakerinlehdillä, ketsupilla, pippurilla ja suolalla. Lopuksi lorauta joukkoon kermaa ja anna kiehua kokoon miedolla lämmöllä.
Kommentit