Näiden ohje on Myllynparhaalta. Tekeminen on helppoa, mutta lopputulos on aina yhtä hyvää. Yhdestä satsista saa n. kaksi pellillistä eli jotain 25-30kpl.

414924.jpg

Alkuperäisessä ohjeessa on taasen sitä valkosipulituorejuustoa... :( Näihin laitoin aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua tuorejuustoa ja *nam-nam*. Ja ihan selkeesti tulee maukkaamman makuisia, jos vain viitsii nähdä vaivan ja ostaa kinkkukimpaleen ja pilkkoa sen, kuin että ostaa valmiita suikaleita.

1pkt (600g) myllynparas isoa lehtitaikinalevyä
1pkt (200g) aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua tuorejuustoa
1-2 paprikaa
300g kinkkusuikaleita

Hienonna kinkku ja paprika kuutioiksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Kauli lehtitaikinalevy n 2 kertaa isommaksi ja levitä täyte päälle. Rullaa rullalle, kuin rullaisit kääretorttua. Anna olla jääkaapissa n. ½ tuntia ennen paistamista. Leikkaa rulla n. 1cm paksuisiksi paloiksi ja laita pellille. Paista 225 astetta n. 10-15 minuuttia, kunnes ovat nätin värisiä.