168203.jpg

173499.jpg

Tähän kakkuun käytin pohjana ihan siivutettua vuokaleipää, jota kostuttelin lihaliemellä.

Tein kaksi väliä, toisen kinkusta ja toisen herkkukurkusta.

Kinkkutäyte:

1 pkt kinkkua

2 prk kermaviiliä

1 rkl sinappia

suolaa

Kurkkutäyte:

1prk smetanaa

1 prk kermaviiliä

1 suolakurkku kuutioina

persiljaa silputtuna

suolaa

173500.jpg

Laita täytteet leipäsiivujen väliin. Kelmuta koko komeus ja anna olla jääkaapissa mieluiten yön yli. Seuraavana päivänä kanttaa reunat (= Leikkaa siis tasaisiksi) ja koristele. Kakun päällä on hyvä olla pieni paino ollessaan jääkaapissa.

Koristelu:

Päällystin kakun maustamattomalla tuorejuustolla. Reunapursotukset tein chili-paprika tuorejuustolla. Tuli aika kiva, kun sai kakkuun näin vähän väriä. Pintaan laiteltiin sitten ohuenohuita kinkkusiivuja, siemenettömiä viinirypäleitä ja sitruunaa sekä reunoille vähän lisää persiljaa.

Tässä vielä kuvaa, miltä näytti kun kakku oli melkein kadonnut parempiin suihin.

173495.jpg