763197.jpg763200.jpg

Meinasi unohtua tämä ohjeen laittaminen, korjaan asian!

Pohja:

5 munaa
150g sokeria
150g jauhoja
40g kaakaojauhetta
175g porkkanaraastetta
50g saksanpähkinärouhetta (jätin itse pois)
2rkl öljyä

Täyte ja pinta:
350g tuorejuustoa
175g tomusokeria
175g suklaata sulatettuna

Voitele kakkuvuoka. Laita muna ja sokeri vesihauteeseen ja vatkaa kunnes seos on kuohkeaa. Nosta kulho levyltä, siivilöi jauhot ja kaakaojauhe joukkoon ja hämmennä. Sekoita myös porkkanat, saksanpähkinät ha öljy varoen mukaan. Siirrä vuokaan ja paista uunissa 190 asteessa n. 45 minuuttia. Kumoa kakku ritilälle jäähtymään.

Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Lisää sekaan sulatettu suklaa. Leikkaa kakku kahteen osaan ja laita täyte sisään. Leivtä loput kakun pintaan.
Itse käytin epähuomiossa huoneenlämpöistä tuorejuustoa ja silloin tuo täyte/pinnoite oli hitusen verran liian löysää. Kannattaa siis käyttää kylmää tuorejuustoa =)