585299.jpg

Kinuskikakun merkeissä meillä juhlittiin äitienpäivää. Tein kakun vietäväksi mukaan anoppilaan, joten kakku oli niin minulle kuin anopillekin. Kakku on tehty kahdesta kääretorttupohjasta, josta mallin olen leikannut. Kaksi täytevälikköä. Kakun kostutin sitruunavedellä ja täytin vanilijakreemillä sekä omena-vanilijahillolla.

Pintapursotukset on tehty vispikermalla ja reunoilla on pähkinärouhetta. Kreemit välissä on pussista saatavaa vanilijakastiketta, joiden nesteen määrää on vähennetty, että jää kiinteemmäksi.

Kinuskin tein seuraavalla resepitillä:
2dl kuohukermaa
1,5dl fariinisokeria
1 rkl voita
1tl vanilijasokeria

Kuumenna kerma ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10-15 minuuttia.

Päällä oleva koriste on tehty marsipaanista.

585303.jpg