Lauantai-illan iloksi tein meille kanahampparit reissumiehestä. Tuli kyllä maukkaita. Lisäksi paistoin omia "ranskalaisia".

614883.jpg

Yhteen hampurilaiseen tarvitset:

1 reissumies
1 broilerin filepihvi
salaattia
tomaattia
sipulia
suolakurkkua
hampurilaiskastiketta
ketsuppia

Paahdoin ruisleivät leivänpaahtimessa ja kanafileet paistoin pannulla kypsäksi. Siivutin sipulin ja ripottelin pintaan sokeria ja annoin 'vaikuttaa' n. 5 minuttia (vinkki Hellapoliisilta, jotta sipulin kitkerää makua voidaan vähentää). Sitten kasaamaan. Pohjalle pikkasen ketsuppia ja hampurilaiskastiketta, salaattia, kanafile, tomaatti, suolakurkkua ja sipulit. Kannen päälle sivelin myös ketsuppia ja hampurilaiskastiketta.

Ranskikset

Meille kahdelle riitti hyvin, kun kuorin 5 isohkoa perunaa ja lohkoin ne. Levitin uunipellille ja sivelin pikkasen öljyä pintaan. Uunissa 225 asteessa noin puoli tuntia ja olivat valmiit. Lopuksi suolaa maun mukaan.