348947.jpg

Ruokavaliota kun taas kevennetään, niin tein viikolla ruoaksi tomaattikeittoa. Tämä ohje taisi olla jonkun blogista (olisko ollut heidin?!), ja mieskin oikein tykkäsi.

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
öljyä paistamiseen
1 prk tomaattipyrettä
500 g yrttitomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
n. 3 dl vettä
1 tl hunajaa
½ prk tomaattibasilika-tuorejuustoa (rasvaa 13 %)

Kuullota sipulit ja hieman tomaattipyrettä. Lisää tomaattimurska, vesi ja kasvisliemikuutio. Anna hetki kiehua ja lisää tuorejuusto ja hunajaa maun mukaan. Hunajaa en lisännyt itse ollenkaan, hivenen sokeria kylläkin.

(Paista paistinpannulla öljyssä ruisleivästä tehtyjä kuutioita ja lisää lautaselle juuri ennen tarjoilua.) Itse jätin paistamatta.