Ja tähän nämä perhoset lopulta päätyivät.
Sisko halusi ison kakun ja iso tästä tulikin. Tehtiin kaksi 4 munan kakkupohjaa, jotka puolitettiin. Yhteensä siis kolme täytevälikköä. Hyydytysmeiningillä tehtiin ja kaikkiin väleihin eri makua. Näin jälkeenpäin mietittynä, olisi ollut parasta tyytyä yhteen makuun. Nyt maut meni ikään kuin ihan sekaisin keskenään, eikä niihin pystynyt "keskittymään". Näin kakku tehtiin...
Vadelmatäyte:
6 liivatetta
2,5dl flora vanillaa
0,5l maustamatonta jogurttia
2 pss pakastevadelmia
1dl sokeria
2tl vaniliinisokeria
0,5dl vettä
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Vatkaa flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon jogurtti, sokeri ja sulatetut vadelmat. Sulata liivatteet kiehuneeseen vesitilkkaan ja lisää ohuena norona muun täytteen joukkoon.
Daim-valkosuklaa-täyte:
2,5dl flora vanillaa
1pss daimrakeita
1 levy pandan valkosuklaata
250g maitorahkaa
1 dl sokeria
2tl vaniliinisokeria
4 liivatetta
2rkl sitruunamehua
tilkka vettä
Laita liivatteet kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Vatkaa flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit ja rahka. Lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa, sitruunamehu ja daimrakeet. Sulata liivatteet tilkaan kuumaan vettä ja lisää täytteen joukkoon ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.
Sitruunatäyte:
1prk sitruunarahkaa
2,5dl flora vanillaa
2 liivatetta
0,5dl mehua
Liota liivatteita kylmässä vedessä. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon sitruunarahka. Sulata liivatteet kuumaan mehutilkkaan ja lisää täytteen joukkoon ohuena norona.
Täytteiden korkeuden takia, jouduttiin käyttämään kahta irtopohjavuokaa päällekäin, jotta kakku saatiin hyydytettyä.
Ja tältä näytti, kun kaikki oli rääppinyt kakkua :)
Kommentit