Ja tähän nämä perhoset lopulta päätyivät.168204.jpg

173491.jpg

Sisko halusi ison kakun ja iso tästä tulikin. Tehtiin kaksi 4 munan kakkupohjaa, jotka puolitettiin. Yhteensä siis kolme täytevälikköä. Hyydytysmeiningillä tehtiin ja kaikkiin väleihin eri makua. Näin jälkeenpäin mietittynä, olisi ollut parasta tyytyä yhteen makuun. Nyt maut meni ikään kuin ihan sekaisin keskenään, eikä niihin pystynyt "keskittymään". Näin kakku tehtiin...

Vadelmatäyte:

6 liivatetta

2,5dl flora vanillaa

0,5l maustamatonta jogurttia

2 pss pakastevadelmia

1dl sokeria

2tl vaniliinisokeria

0,5dl vettä

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Vatkaa flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon jogurtti, sokeri  ja sulatetut vadelmat. Sulata liivatteet kiehuneeseen vesitilkkaan ja lisää ohuena norona muun täytteen joukkoon.

Daim-valkosuklaa-täyte:

2,5dl flora vanillaa

1pss daimrakeita

1 levy pandan valkosuklaata

250g maitorahkaa

1 dl sokeria

2tl vaniliinisokeria

4 liivatetta

2rkl sitruunamehua

tilkka vettä

Laita liivatteet kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Vatkaa flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit ja rahka. Lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa, sitruunamehu ja daimrakeet. Sulata liivatteet tilkaan kuumaan vettä ja lisää täytteen joukkoon ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.

Sitruunatäyte:

1prk sitruunarahkaa

2,5dl flora vanillaa

2 liivatetta

0,5dl mehua

Liota liivatteita kylmässä vedessä. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi ja lisää joukkoon sitruunarahka. Sulata liivatteet kuumaan mehutilkkaan ja lisää täytteen joukkoon ohuena norona.

173498.jpg

Täytteiden korkeuden takia, jouduttiin käyttämään kahta irtopohjavuokaa päällekäin, jotta kakku saatiin hyydytettyä.

173502.jpg

Ja tältä näytti, kun kaikki oli rääppinyt kakkua :)

173492.jpg